Felicitas – lyckans, skrattets & nöjenas gudinna » Att våga är att förlora fotfästet för en stund. Att inte våga är att förlora sig själv.

Blåbärstället – regelverket klart på etapp två!

Så var grovjobbet klart för etapp två och det är dags att lägga själva trallen. Det kommer att gå som en dans!
image

image

image

Vi har haft en bra helg. I fredags efter jobbet var vi på stan och hade avskedsfest för Toby som flyttar till London och sin kärlek (Bellan var ensam hemma ett par timmar). Toby och jag hade lite egentid innan de andra kom, vilket kändes skönt – det var längesen sist!

I lördags åkte vi ut till Blåbärsstället. Hero fortsatte med målningen (det är en snutt på gaveln som ska få det sista lagret innan det är klart), men hann inte klart innan solen var ikapp. Jag redigerade bilder. På kvällen lämnade vi Bellan hemma några timmar igen (med lite samvetskval) och åkte in till stan på Addes och Johannas gemensamma födelsedagsfest. Trevligt och välarrangerat, som alltid.

Idag åkte vi ut till Blåbärsstället igen, efter att vi hade lånat ut Bellan till hennes nya löparkompis, Caroline. De var ute i en dryg timme. Väl på Blåbärsstället, gick Bellan och jag ner till klipporna för att bada. Någon idiot hade lämnat kycklingben på klipporna som Bella hittade efter en stund och innan jag hann stoppa henne hade hon tuggat i sig ett lårben. Helvete. Det kan gå riktigt illa. Jag åkte iväg till affären och köpte sparris på burk, eftersom det lindar in det vassa. Hon är ju lite kinkig med maten, så sparrisen gick inte ner som den var, men utblandad med leverpastej gick det bättre. Mycket mer än så går tyvärr inte göra, så nu är det bara att hålla tummarna för att det passerar igenom hennes system utan att det skadar henne. Jag är såklart orolig, men nu kan vi inte göra annat än att vänta.

Vi köpte pizza med oss på vägen hem och nu jäser vi i soffan.

Din mail publiceras aldrig. Dessa fält måste fyllas i *

*

*

UA-33757185-1