Felicitas – lyckans, skrattets & nöjenas gudinna » Att våga är att förlora fotfästet för en stund. Att inte våga är att förlora sig själv.

Blåbärspannkakor utan blåbär 

Syster min skickade en herrans massa recept till mig igår. Jag har tidigare inte brytt mig om att leta, för jag har hela tiden tänkt att det här med kostrestriktionerna bara gäller en begränsad tid och fram tills att vi har kommit fram till vad Piggelinaren reagerar mot. Och jag trodde inte att hon skulle reagera på både vete och majs, till exempel. Men i och med att syrran skickade recepten slog det mig att det kanske inte alls är för en begränsad tid och att jag kanske behöver börja engagera mig bättre i receptfrågan. Får nog ta och göra det! Hon skickade hur som helst ett recept på blåbärspannkakor som jag testade, fast utan blåbär (för det hade vi inte hemma). Gott! tyckte både Piggelin och jag.

Något som fascinerar mig är hur mycket fall som kommit fram sedan tyngden från mitt långa hår försvunnit. Det är nog tack vare det som jag trivs förhållandevis bra i den här frisyren.

Piggelinaren och jag har haft en bra dag ihop, men vi kom inte ut på promenad idag heller, utan har lekt inne. 

Trött. Så trött att jag lade mig tillsammans med Piggelin på hennes sena em-lur och fick en halvtimmes sömn. Den behövdes! 

Tycker att det är så härligt när hon pussar sin spegelbild.

Hero vid maten. Han klarar inte riktigt Piggelinarens glädjetjut. 😂

Din mail publiceras aldrig. Dessa fält måste fyllas i *

*

*

UA-33757185-1