Felicitas – lyckans, skrattets & nöjenas gudinna » Att våga är att förlora fotfästet för en stund. Att inte våga är att förlora sig själv.

Bella går i badrumsterapi

Plats: Kollektivtrafiken.
Väder: Mulet och småkyligt.
Humör: Okej.
Tankar: Stress.
Gjort: Lämnat Bellsan och Hero i en varm säng, kastat i mig frukost (svårt att slita mig från sängen), gått till bussen.
Gör: Åker buss.
Planerar att göra: Jobba, sedan personalfest.
Outfit: Svarta kjol, blå blus, brun kofta.
Bra: Öppnade mailen och hittade ett svar från en nöjd kund – alltid peppande.

Igår lämnade och hämtade vi Bellsan tillsammans på dagis. Mys. Dagisfröknarna säger att hon leker så himla bra med boxer-Bella, att de har samma stil när de leker och det känns så himla fint. Igår hade de härjat rejält, så hon var väldigt trött när vi väl kom hem.

Efter middagen (älska rester!) redigerade vi båda två (jag bilder, Hero film), medan Bella låg och sov i soffan. Jag gjorde klart ett album och skickade iväg ett första utkast till kunden. Redan i morse hade hen svarat att hen tyckte att det var perfekt och inte ville göra några ändringar alls. “Såhär bra trodde jag inte att det kunde bli!

Vi fortsatte badrumsterapin med Bellsan. Jag bar in henne till badrummet (hon vägrar gå självmant) och hon kröp direkt in under kommoden.
image

Vi ignorerade henne en stund medan vi borstade tänderna, sedan lockade Hero sakta ut henne med lite ostbitar som han lade i ett spår ut från gömstället. Vi tänkte att vi kunde ta dörrterapi samtidigt med badrumsterapin, så vi lämnade badrumsdörren på glänt. När ostbitarna var slut, tog mycket riktigt flyktinstinkten över rädslan för dörren, så hon tryckte upp den med nosen och slank ut. Efter en stund hämtade vi tillbaks henne till badrummet och hon smet på nytt in under kommoden. En ny vända med ostbitar fick ut henne igen och därefter mös vi bara en stund, innan vi på nytt lät henne trycka upp dörren med nosen. Bättre och bättre!

I morse var det svårt att lämna de här två (Hero är flexledig) i en varm säng.
image

Bella ska få busa med dagiskompisarna halva dagen, sedan ska hon och Hero på återbesök hos veterinären i eftermiddag. Jag hade velat vara med, men är på konferens hela dagen och ikväll är det personalfest. Jag hoppas att det ser bra ut i öronen. Bellsan har dock fått utslag på magen sedan två dagar tillbaka och det är tyvärr inget gott allergitecken. Om hon är allergisk hoppas jag att hon är det mot något som är lätt att utesluta ur hennes kost eller miljö. Det kan dock ta lång tid att komma underfund med vad det är hon inte tål. Givetvis hoppas jag mest av allt att hon inte är allergisk över huvud taget, men jag ställer in mig på att det blir en strulig tid framöver.

Din mail publiceras aldrig. Dessa fält måste fyllas i *

*

*

UA-33757185-1