Felicitas – lyckans, skrattets & nöjenas gudinna » Att våga är att förlora fotfästet för en stund. Att inte våga är att förlora sig själv.

Bella byracka! Bröllopsdag!

Plats: Bilen.
Väder: Strålande sol och 27 grader.
Humör: Strålar ikapp med solen.
Tankar: Bella byracka!
Gjort: Skrivit kontrakt, packat, lämnat grejer på Blåbärsstället.
Gör: På väg till Årsta havsbad.
Planerar att göra: Ta båten till Utö, sedan fira vår bröllopsdag där, med middag på värdshuset och en natt i tält (because we love it!)
Outfit: Shorts & linne.
Bra: Bröllopsdag! Bella byracka!

Då var det klart! Belle! Bella! Bella byracka! Vi träffade henne igår, jag drömde om henne inatt, vi skrev på kontrakt och betalade idag, vi hämtar hem henne i morgon. Vi hade egentligen tänkt oss en lite större hund, men det har ju sina föräldrar med en lite nättare också. Och hon var jättecharmig. Stabil och trygg mentalt, sina ringa tio månader till trots. Jag har ställt henne i kö till ett par olika dagis och anmält oss till en grundkurs i lydnad. En spännande tid börjar!
image

Igår köpte vi inredningen till toaletten på Blåbärsstället och vi har lämnat det där ute nyss. När vi var på Bauhaus passade bölden i armhålan på att spricka och de kommande timmarna tryckte jag ut ungefär hur mycket gulgrönt var som helst. Grose. Vi lade på spritförband när vi kom hem efter att ha träffat Bella och efter några timmar tryckte jag ut nästan lika mycket var igen. Urk. Men det gör mindre ont nu och jag tror att jag slipper få det uppskuret. Skönt!

Idag firar vi två år som gifta. Det är två år sedan vi blev man och fru. Den mest fantastiska dagen. Och tänk vilket sätt att fira den på. Adoption av en omplaceringshund. Det är strålande sol. Vi är på väg till Utö. Vi ska käka middag på värdshuset och inatt tältar vi. Jag spenderar ju så många nätter på hotell i tjänsten, så när jag är ledig och det “är väder” vill jag mycket hellre tälta. Love it!

  • Låter hur härligt som helst, ja, förutom den där bölden då.
    Grattis till två år som gifta. Har en väninna osm gifte sig på precis samma dag som er. Kul.
    Lycka till med nya vovven!ReplyCancel

  • pilla - 21 juli, 2014 - 15:56

    Grattis till er! Tälta är ju svinkul 🙂 Iaf om det inte åskar och regnar till max.ReplyCancel

Din mail publiceras aldrig. Dessa fält måste fyllas i *

*

*

UA-33757185-1