Felicitas – lyckans, skrattets & nöjenas gudinna » Att våga är att förlora fotfästet för en stund. Att inte våga är att förlora sig själv.

Bättring, förhoppningsvis

Hero tog som bestämt Bellis till veterinären även i morse. De bestämde sig för att behålla henne på dropp och tillsyn över dagen även idag, men nu tror (och hoppas!) vi att det har vänt. Hon hade inte bajsat under dagen, vilket alltså är ett bra tecken på att kroppen inte stöter bort allt den får i sig, och de hade börjat mata henne med små, små portioner. Hero berättade att hon är jättehungrig, vilket såklart är förståligt eftersom hon inte hade ätit på fem dygn. Lillskruttan! Djursköterskan som hade tagit hand om Bellis idag tyckte förresten att hon är så go’ berättade Hero.

Vi håller tummarna för att Bella ska få behålla den här maten nu. Annars blir hon inlagd igen i morgon, men det hoppas vi att hon ska slippa.

Jag är fortfarande i Köpenhamn på utbildning. Åker hem i morgon. Tyvärr missade jag således det fantastiska norrskenet som så många bevittnade över Stockholm igår (och flera andra delar av landet). Kanske/förhoppningsvis går det att se igen i morgon, men vi får väl se.

  • Jojjo - 20 mars, 2015 - 11:41

    Stackars Bella! Vet de varför hon är så dåligt? Hoppas hon blir piggare snart!ReplyCancel

Din mail publiceras aldrig. Dessa fält måste fyllas i *

*

*

UA-33757185-1