Felicitas – lyckans, skrattets & nöjenas gudinna » Att våga är att förlora fotfästet för en stund. Att inte våga är att förlora sig själv.

Bättre, sämre, bättre, sämre

Det här med mjölkstockning är ganska drygt, måste jag säga. Det kändes bättre när jag vaknade igår morse och under dagen. Ingen feber och mindre ont i högerbröstet. Men så igår kväll kom febern och frossan igen och jag fick ont i det andra bröstet i stället. Snark, vad tröttsamt. Fördelen med att det strular med vänster sida är åtminstone att den bröstvårtan inte är lika sårig, så det funkar ju att amma ifrån utan extra smärta (förutom den från själva stockningen).

I övrigt hade vi en väldigt fin söndag ute på Blåbärsstället. Vi åkte dit efter sovmorgon och att morgonbestyren var avklarade. Tog det ganska soft. Hero borstade klart den nordöstra gavelsidan så att den är klar för målning. Bara nordvästra långsidan kvar att borsta nu, sedan är den biten avklarad! Därefter ska det grundas och målas två lager, innan vi kan fortsätta med altanen på de sidorna. Det tar sig!

Såhär mysigt hade vi tjejer det. Det var en helt ljuvlig dag. Det enda lilla minuset är att jag behöver hålla mig i skuggan med Piggelin, jag älskar ju solen, men det gör jag ju såklart gärna.
image

Takavvattningen är som sagt klar för skärmtaket. Vi har ställt ut utemöblerna. Nu har vi ställen att sitta vid under tak, under bar himmel, i sol och i skugga. 🙂 Riktigt så packat med grejer ska det väl kanske inte vara vad det lider, men nu vill vi hålla lite fritt på de andra delarna så att det är smidigt att ta sig runt med byggrejer.
image

Väl hemma igen framåt kvällskvisten blev det middag och sedan bad för Piggelins räkning. Mysigt!
imageimage

Som sagt smög sig stockningen på igen, men jag vaknade i alla fall utan feber idag. Vi får väl se hur det utvecklas.

Din mail publiceras aldrig. Dessa fält måste fyllas i *

*

*

UA-33757185-1