Felicitas – lyckans, skrattets & nöjenas gudinna » Att våga är att förlora fotfästet för en stund. Att inte våga är att förlora sig själv.

Bättre idag, men många funderingar 

Idag har det varit bättre med kräkningarna, men det har blivit en del ändå. Hon har lite utslag kvar. Jag vet inte hur länge symtomen sitter i om det nu skulle vara gårdagens jordnötter som hon reagerade på? Under eftermiddagen såg vi lite, lite blod i bajset igen. Det har hänt en gång förut, för ett par veckor sedan (vilket var en bidragande orsak till varför jag valt att utesluta så många allergener). Sjukvårdsupplysningen tyckte inte att vi behövde åka in akut så länge allmäntillståndet är bra, men att vi ska kontakta vårdcentralen när de öppnar i morgon (de hade stängt när jag ringde). Någon form av bedömning/utredning behöver göras.

Det Piggelinaren får utöver bröstmjölk är D-droppar, Sempers magdroppar, Minifom och Zantac (refluxmedicinen) 1 ml, 2 ggr/dag. Tänk om det skulle vara så att vi får rätt med magen genom mina kostrestriktioner och därmed kan utesluta både Zantac och Minifom? Det vore underbart. 

Idag har vi tagit det lugnt. Något måste ha varit vajsing med tele-masten, för vi har varken haft internet (fiber) eller mobiltäckning. 

Morgonbus då Hero lämnades obevakad med Piggelin och vips hade hon leksaken på huvudet. 😉

Lika glad för det är hon.

Det är kul att se hur Piggelin skiner upp och ler när Bellan är i närheten. Hon sträcker sig efter henne och tycker att det är kul. Idag låg hon och tokgarvade med Bellan framför sig.

Jag har skaffat ett amningshalsband för att avleda vassa små naglar från att borra sig in i bröstet, händer från att dra i håret osv. Skönt att gnaga på när det kliar i munnen!

Nu på kvällen har Adde och hans föräldrar varit här på middag. Vi satt ute under skärmtaket med infravärmen på. Mysigt. Piggelin somnade i min famn kring klockan 20, men vaknade bara en kort stund efter att jag hade lagt över henne i sängen. Och nu håller Hero på att försöka söva henne. Envisa, älskade unge. 

Din mail publiceras aldrig. Dessa fält måste fyllas i *

*

*

UA-33757185-1