Felicitas – lyckans, skrattets & nöjenas gudinna » Att våga är att förlora fotfästet för en stund. Att inte våga är att förlora sig själv.

Att konkurrera med en traktor

Plats: Stugan i Kyhl.
Väder: Lite lätt molnigt och 22-ish grader.
Humör: Bra.
Tankar: Vi borde stiga upp snart.
Gjort: Sovit.
Gör: Myser och ser på när Bella the Butcher slaktar en av Tessas bollar.
Planerar att göra: Busa med Vargen.
Outfit: Naken under täcket! :O
Bra: Skåne och semester.

Vi har det bra här nere. Hero har hjälpt pappa en del på åkrarna. I måndags var vi hos Maria och Per, vars bröllop vi fotograferar i september. Det blev en riktigt härlig helkväll.

I tisdags hjälpte Hero papsen, Vargen åkte med Hero i traktorn i 5-6 timmar (som moster känner jag att det är lite svårt att konkurrera med en traktor). Jag och SysterYster passade Bellsan, Tessa åkte med pappa i tröskan. Bellsan och Tessa går förresten väldigt bra ihop. De leker fint nästan hela tiden, sedan blir det lite tuffa tag emellanåt, från båda håll. Bella köper inte riktigt att det är Tessa som bestämmer. Så det blir intressant att se hur det här avlöper. Sedan har vi även svartsjuka. Framför allt när vi är inne (dvs trångt) och båda damerna ska vakta SIN Hero tex. Men mestadels leker de fint, som sagt. Tessa är den som inte får nog, utan vill lekalekaleka heeeela tiden.
image

Vidar tycker väldigt mycket om Bella och han har lärt sig hennes namn (moster kallar han för Musse…). Bella tycker att en stund är okej, sedan drar hon sig undan (eller rent av flyr, hehe).
image

Igår fortsatte Hero på fälten och jag körde till Kristianstad. Köpte sele, en leksak och ett nytt foder till Bells. Hon gillar inte alls det hon har nu (Doggy junior) och det är väl som mat vi själva äter: en får vad en betalar för. Det nya verkar dock gå hem, men vi får se om det bara är nyhetens behag eller om det funkar i längden. Jag och Bellsan stannade hos SysterYster och Vargen några timmar. Badade i Vargens iskalla plaskepool. Fick hamburgare. Gav mitt armband till Vargen, för att han tyckte om det så mycket. Jag köper ett nytt åt mig själv. Ett armband från Ung Cancer kan med fördel köpas flera gånger.
image

Väl på Österlen blev det fortsatt bus för hundarna, middag när mamma kom hem från jobbet och även lillebror tittade förbi på käk.

Nu ska vi upp till Tuvorna igen. Vargen kommer för att åka traktor med moffo (morfar) och Obben (Hero). Jag tar hand om bushundarna. Jag får tyvärr inse att Hero har gått om mig i popularitet, efter att Vargen åkt traktor med honom i flera, flera timmar. Det är svårt att konkurrera med en traktor.

Din mail publiceras aldrig. Dessa fält måste fyllas i *

*

*

UA-33757185-1