Felicitas – lyckans, skrattets & nöjenas gudinna » Att våga är att förlora fotfästet för en stund. Att inte våga är att förlora sig själv.

Andra dygnet med Bella

Plats: Blåbärsstället.
Väder: Varmt även idag, omkring 30 grader och strålande sol.
Humör: Fint.
Tankar: Bella.
Gjort: Fixat i stugan. Hållit koll på Bella. Haft bröllopsmöte. Varit på hennaceremoni som gäster inför lördagens bröllopsfotografering.
Gör: Håller mig vaken.
Planerar att göra: Montera toalettstol. Sova.
Outfit: Gammelrosa klänning.
Bra: Bella! Sommar! Sol!

Bellas andra dygn med oss har också gått bra. Hon sov lugnt i sin bädd nedanför vår säng även på Blåbärsstället. Frukost i hammocken.
image

Solande innan det blev för varmt. Bella lägger sig gärna i dörröppningar till/mot utrymmet där vi är, så att hon vet att hon har koll på oss.
image

Vi gick ner till klipporna och badade en kortis. Superskönt.
image
image

Hero försvann iväg med bilen för att köpa grejer och då blev Bella först förtvivlad. Hon sprang runt till alla öppningar och kollade efter honom (och jag hade varit förutseende nog att sätta för dörrarna (annars har hon gått lös idag också)). Men hon lade sig till ro efter en stund och ville gärna bli klappad på magen.
image
image

Vi åkte hem till Borgen framåt eftermiddagen, gjorde paj och fick ett brudpar på besök. Bella skötte sig exemplariskt. Hon vilade lugnt på gräsmattan medan vi pratade. När brudparet hade åkt blev det belöning i form av bus på gräsmattan och vidare bus inne. Sötskrutt. Det känns som att hon blir säkrare och säkrare för varje timme.
image

På kvällen var vi en kortis på hennaceremoni som vi blivit inbjudna till som gäster av brudparet vi fotograferar på lördag. Det ska bli väldigt, väldigt roligt.
image

När vi kom tillbaks till Blåbärsstället, satte Hero igång med toaletten igen. Nu är den inkopplad!!! Tänk, för bara ett par månader sedan var det fortfarande mulltoa här inne. Det här känns helt ljuvligt. (Bella följer alla våra rörelser – där vi är, är hon.)
image

För att inte spamma ner mina Fejsbox- och Instagramvänner, har jag förresten skaffat ett eget Instagram-konto åt Bella. Ni kan följa henne på @bellabyracka.

Din mail publiceras aldrig. Dessa fält måste fyllas i *

*

*

UA-33757185-1