Felicitas – lyckans, skrattets & nöjenas gudinna » Att våga är att förlora fotfästet för en stund. Att inte våga är att förlora sig själv.

Aj i hjärtat

Plats: Bromma flygplats.
Väder: Blåsigt och ruggigt.
Humör: Trött.
Tankar: Nynnar “working day and night” i huvudet, på melodi “working nine to five”.
Gjort: Lämnat Bellan alldeles ensam hemma och åkt till Bromma.
Gör: Väntar på ett flyg.
Planerar att göra: Jobba.
Outfit: Svarta byxor, blåmönstrad blus (ny favvo) och grå poncho (ny favvo).
Bra: Inte mycket kvar av de här galenskaperna.

Det gjorde ont i hjärtat att åka hemifrån i morse. Bellan blev lämnad ensam hemma. Hon ska inte vara ensam länge, Hero kommer snart hem (han har jobbat dygn), men oj vad ont det gjorde i hjärtat att lämna henne. Hon förstod precis, fastän jag aldrig gjort det förr. I ett sista, desperat försök hoppade hon upp, pusssade mig intensivt på näsan och såg på mig med bedjande ögon. Hon som nästan aldrig pussas annars. Lilla gumman. Men Hero är snart hemma.

I övrigt? Jag jobbar natt och dag just nu. Det är helt crazy. Men snart. Snart. Snart. Snart lugnar det ner sig lite. Och så har vi bokat en resa till Kambodja och Thailand i januari. Det är bara att kapitulera och inse att jag behöver det. Återstår att se hur vi gör med Bellan. Mamma och pappa har redan erbjudit sin hjälp, men det är ju lite trixigt att de bor 65 mil ifrån oss.

Jobbveckan som var var jag på resa en del. I övrigt fullt schema med möten osv. I fredags var Bella och jag ensamma hemma. Jag jobbade hela kvällen/natten. Och hela dagen i lördags. Sedan kom Adde förbi och vi käkade gomiddag. Och såg på Så mycket bättre. Igår morse åkte Hero iväg för att jobba dygn och jag jobbade hela dagen, med brejk för en lång promenad med Bella och Herofarmorn.

Bella fick ett grisöra på eftermiddagen och hade stora bekymmer med var hon skulle “gräva ner” det. Jag skrattade högt när jag kom ut i vardagsrummet och såg vad hon hade gjort med soffan. Haha!
image

Hon är för charmig, vår lilla tös. Ibland hamnar hon i besvärliga lägen, när leksaker eller gobitar försvinner ner på ställen där hon inte kommer åt.
image
image
Ibland slaktar hon en alldels ny leksak på mindre än två minuter.
image
Ibland längtar hon efter Hero.
image

Din mail publiceras aldrig. Dessa fält måste fyllas i *

*

*

UA-33757185-1