Felicitas – lyckans, skrattets & nöjenas gudinna » Att våga är att förlora fotfästet för en stund. Att inte våga är att förlora sig själv.

Plötsligt händer det

Det var stört omöjligt att söva Piggelin igår kväll. Hon somnade 23:40 och det gnager lite att hon får för lite sömn. Hon har sovit runt 12 timmar i snitt de senaste tre månaderna, vilket är 25% mindre än genomsnittet. Men än så länge växer och utvecklas hon som hon ska och en del bebisar behöver mindre sömn än andra, så jag borde vila i det. Men det är lättare sagt än gjort alla gånger!

Giraffen Sophie är poppis här hemma. Än så länge är den här mindre varianten mest uppskattad, men vi har även fått den större varianten. God att gnaga på!

Multitasking.

Det har blivit dags att byta upp till bilstol nummer två och Piggelin fick torrsimma den idag. Känns bra!

Sövd i sjal, överflyttad till spjälsängen.

På promenad. Skönt att komma ut idag – det behövde vi båda två.

Precis när Piggelin hade somnat för eftermiddagsluren, ringde den femåriga granntjejen, Nathalie, och frågade om hon kunde komma över. Jag sade som det var att Piggelin precis hade somnat och att Bella inte var hemma, men att hon var välkommen över till mig ändå. Till min förvåning kom hon. 🙂

Piggelin somnade tidigt ikväll (allt är relativt), redan 20:40, och hon sover än. Jag trodde att hon skulle vakna efter en halvtimme som hon brukar och vägra somna om igen, men idag blev jag glatt överraskad! Nu ska vi göra henne sällskap i sovrummet.

Din mail publiceras aldrig. Dessa fält måste fyllas i *

*

*

UA-33757185-1