Felicitas – lyckans, skrattets & nöjenas gudinna » Att våga är att förlora fotfästet för en stund. Att inte våga är att förlora sig själv.

180 grader

I morse hade Piggelin snurrat 180 grader i sitt lilla nest. Knasunge. Såhär såg det ut i halvtid. image

Idag har vi varit på den andra föräldragrupp-träffen. Känslor och gråt var dagens ämne. Och babymassage. Alla bebisar utom Piggelin fick massage. Piggelin ville hellre äta och sedan sova.image

Efter träffen kom vi slutligen ut på lunch med tre andra mammor och bebisar, efter att ha växelvis ammat, bytt blöja och sovit några gånger. Mycket trevligt!

Det har varit en varm dag och Piggelin har fått sova utan kläder och med Heros gamla snuttefilt (jag älskar att Heromamman sparade den åt honom). image

Som synes har den klassiska flintranden börjat komma mer och mer. Älskade skruttefis. image

På fredag kväll kommer pappa och Kryddan med lastbil och grävare. Rabatten vid uppfarten ska grävas upp för att vi ska komma åt och byta ut avloppsledningen. Det ska bli skönt, så kan vi börja om med vår skämsträdgård, där de som tidigare bott satt ner växter lite på måfå. En liten grej här och en liten grej där. Vi väljer att ta bort allt som finns där idag eftersom vi ändå måste gräva upp allt och ska sedan sätta något enklare och enhetligt. Jag tycker dock att det är väldigt sorgligt att kasta det som finns idag, för det är trots allt trevliga växter enskilt, så jag lade på ren chansning ut en annons i en grupp på Fejsbox om att man får komma och gräva upp det man vill ha innan fredag. Och jag kunde aldrig drömma om gensvaret! Jag tror ta mej tusan att allt kommer att försvinna, det är till och med en som ska hyra släp för att kunna gräva upp ett litet träd och alla buskar! Under tre dagar får jag och Piggelinaren således besök av en massa folk som kommer hit och gräver i rabatten, haha!

Din mail publiceras aldrig. Dessa fält måste fyllas i *

*

*

UA-33757185-1